Någon som sett min motivation ligga och skräpa någonstans?

Usch!
Blää!

Nu är det så där motigt igen... Önskar jag kunde komma igång på riktigt och komma ner lite så man känner lite skillnad och kan bli peppad av det. Trodde ju faktiskt att jag kände lite på mina jobb byxor men så tog jag nya och upptäckte att det var lika trångt med nytvättat....

Ikväll biggest loser finalen!



Snö!

Ja jäklar vad det har snöat och vad halt det blev på en gång när dom plogade. Höll på att dra i backen när jag gick till jobbet i morse.

Storskruttan blev sjuk igår med feber och en spya över matbordet så pappan var hemma med barnen idag. Ungar piggar ju på sig rätt så snart och idag var hon pigg och lekte som vanligt, inga sjukdomstecken alls nu....hmm det är så svårt att veta ibland om man ska vara hemma.

Idag ska jag upp på cykeln, blev inget igår. Jag tycker mig kunna ana att byxorna på jobbet faktiskt passar bättre. Det var längesedan de gick att knäppa. Det är mitt första mål, att jag ska kunna känna mig riktigt bekväm i mina arbetskläder!

Blir ingen vägning imorgon på vv. jag ger mig inte iväg med bilen med sommardäck, tråkigt men spelar egentligen inte så jätte stor roll känns det som.
Jag har lite svårt att komma igång med maten men som jag har sagt tidigare så fokuserar jag mera på att få igång kondisen lite.

Dagens toppen!

Det blir ju faktiskt lite ljusare ute med snö

Botten

Väglaget och sommardäcken

Kram Jenni

Biggest....

loser är en riktig motivationshöjare! Man blir ju jättepeppad över deras framgångar och kämparglöd! Ska bli jättespännande med finalen. Fast den stora utmaningen är ju att klara samma sak på hemmaplan som jag har en dröm att göra. 

Ett BMI på 44 är ju inte direkt något att skryta över....
Inte heller högt blodtryck....
Kronisk inflammation i en hälsena...
Knän som krasar ljudligt när jag går i trappa...

Jag skulle också vilja bli instängd på ett slott i två månader med personlig tränare, gym och dietister och dessutom likasinnade som peppar varandra och förstår sig på vad man går igenom....

Snälla lås in mig!!!! Fast utan tv kamera....

Jag har cyklat i 15 min idag och det börjar gå riktigt bra. Nu tänkte jag gå ut med hunden i kylan....inte så lockande, jäklar vad kallt det är nu! Men vad skönt det är när man märker att det går framåt med konditionen.
Hoppas jag kan komma iväg på vv denna vecka för att få lite motivation därifrån.

Dagens toppen!

Att barnen faktiskt var pigga imorse, en bra start för oss alla!

Botten!

Att mitt jobb inte känns så lattjo.


Kram J

konflikter!

En treåring och en fyraåring kan lätt göra att man tappar humöret......har precis haft ett dunderbråk med fyraåringen. Hmmm underbart sätt att starta dagen!

Ont i magen fick jag nu också...har märkt att jag lätt får det när jag blir stressad. Åt väl inte så jättebra igår kväll heller. Var ensam för mannen var på annat håll och då tycker jag synd om mig själv....glass...potatiskrokar....och lite till...

Fast jag har försökt att få mer fokus på träningen istället på maten. Tänkte att om jag får fart på flåset i första hand så kanske motivationen kommer smygande av bara farten ;)

Har faktiskt kommit igång med cyklingen och lite mera promenader. Känner att det har släppt lite med cyklingen, har kommit över första spärren så det går bättre nu.

Dagens botten

Gräl med barnen

Dagens Toppen!

En blå himmel! Kan kanske bli en skön promenad.

J




Matilsk!

Fan vilket hemskt humör jag har när jag inte får äta.... stackars mina medmänniskor (sambo och barn)

Är likadant jämt när jag börjar tänka på allt jag inte ska äta...när det har gått några dagar är jag så grinig över det att jag helt tappar humöret....

Fy fan att det ska behöva vara så, snacka om missbruk!


Dagens toppen

Fortfarande det nya korta håret!

Botten

Livet är orättvist, en del kan äta vad dom vill utan att bry sig....bläääää!

Nu drar jag täcket över huvudet!

Magen!

Jag har en känslig mage,har haft lite magkatarr, käkat magtabletter från och till och gjort en härlig gastroskopi en gång. Magen brukar säga ifrån när det blir för mycket mat och speciellt fet mat, då fick jag ont i magen. Jag tycker nu att det har blivit bättre har ej behövt äta så mkt magtabletter längre.

Nu har det dock hänt något. Vid två tillfällen efter helger med mkt mat och kalas har jag fått två akuta MAGRAS.  En natt efter ett restaurangbesök bodde jag på toan och nu sist klarade jag natten men höll på halva dagen istället. Får ont i magen, magknip och tokdiarre, mår illa och känns lite allmänt som man ska dö!

Jäklar vad jobbigt det är. Jag har varit hemma i två dagar nu och är inte helt bra i magen, är öm och liksom uppblåst. Har käkat skonkost och ej ätit så mycket.

Det blir till att tänka sig för vad man stoppar i munnen, det är väl i och för sig bra men det känns ju jättejobbigt att jag ska bli sjuk av det.

Dagens toppen!

Har skaffat ny kort frilla, har inte vågat tidigare, men var så trött på mig själv.

Botten!

Magen....


Kram J


RSS 2.0