Har varit på viktväktarna idag!

Nu börjar vi om från början igen....

Det var så otroligt skönt att komma iväg idag, det var verkligen en kick! Jag har inte varit där sedan v46 och jag fanns faktiskt kvar i Evas register, så skönt att inte behöva skriva in sig igen. Dock kommer jag nog behöva byta ställe för det funkar normalt inte på torsdagar för mig...fast det är samma konsulent.

Dessutom hade jag faktiskt en minus på vågen sedan då. Bara massa positiva tankar alltså!

imorgon vankas det kalas för min pappa sen på söndag för sambons bror. Jobbig helg men jag sa till pappa att det inte fick bli frosseri och han var helt med på noterna.

Kram

försöker iallafall....

Måste försöka peppa mig själv genom att sätta pränt på mina mål

På lång sikt vill jag kunna handla kläder på alla butiker, inte bara kappahl och lindex där de har stora storlekar...typ 42/44.

Mitt första mål är att gå ner 10%. Belöningen blir att färga håret på salong.

Ett mål som jag vill uppnå för att vara bekväm på jobbet är att kunna knäppa byxorna ordentligt, det har inte gått på väldigt länge.

Ett mål som jag har till sommaren, vet ej om det är realistiskt men jag skulle vilja komma under hundra. Ska på bröllop och vill kunna känna mig fin. Handla en fin klänning kanske.

Har inte klart resten av delmålen men de får komma efter vägen.


Nu mår jag som sämst...

Botten är nådd... Har sjukskrivit mig denna vecka. Kroppen är död, likaså huvudet. Mår så otroligt dåligt av min övervikt just nu. Fötter, knän, rygg, mage..... migrän.  Helst av allt vill jag gå i ide och vakna upp om ett halvår, så är allt bra när jag vaknar! Verklighetsflykt, jag vet.

Läser olika viktbloggar och gläds med dem, önskar jag kunde vara så positiv som de är. Vill ha tillbaka min glädje!Jag har iallafall använt checklistan sedan i måndags och det har gått bra. Men fick tokspel på mannen igår som vid sista reklamen på bygglov bullade upp med ost och mackor... jag blev så arg och besviken på han som kunde göra nått sånt. Han som har lovat att hjälpa mig med det här...gick därifrån och missade finalen....sen skällde jag på han och grät...

Har testat en träningsdvd idag, fick upp flåset lite men det var mycket som jag inte hängde med på. Armar och ben hit och dit, ja herregud tur ingen ser eländet!

Idag tänkte jag slänga ihop en kycklingsoppa, har en filé ligger i kylen. Man tager vad man haver...

Nu ska jag gå ut med hunden till svärmor och sätta mig i massagestolen.

Kram


Kom igen nurå!!!

Skulle behöva en kickstart just nu...en superduper kick in the as...

Vill vekligen inte vara skitfet längre men hur tar jag mig ur det här första jobbiga? Hur får jag igång mig och hur ska jag kunna stå emot alla frestelser?

Jag jobbar länge på torsdagar då det är vv så det funkar inte...är less på årstiden och snön och tar mig inte ut....motionscykeln skriker efter mig men jag tar mig inte upp på den....inga kläder som passar och passar dom så ser jag höggravid ut....

Fy fan vilket jäkla liv...

Och imorgon är det jobb igen, ångest....dock bara i två dagar...

Imorgon är en annan dag...go natt!

RSS 2.0